Λίγα λόγια για εμάς

Το  SUPER MARKET ‘’ΦΑΛΑΡΑΣ” δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου από το 1987 με ιδρυτή τον κ. Φαλάρα Βασίλειο. Αρχικά βρισκόταν στο Προάστιο Καρδίτσας σε ένα μικρό χώρο όπου για 9 χρόνια με πολύ μεράκι προσφέραμε ότι καλύτερο στην τοπική κοινωνία . Στη συνέχεια και για αλλά 13 χρόνια σε ένα πιο μεγάλο χώρο παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές μας.

Έτσι με την πολύχρονη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα προϊόντα μας, βασισμένοι στην οικογενειακή μορφή επιχειρηματικότητας και έχοντας ως προϋπόθεση την ποιότητα των υπηρεσιών μας κατορθώσαμε να εγκατασταθούμε στο ιδιόκτητο  πλέον κατάστημά μας έκτασης 250 τ.μ , δημιουργώντας ένα νέο υποδειγματικό χώρο για τον κλάδο και την περιοχή συνδυάζοντας την αισθητική και την λειτουργικότητα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέξαμε για εσάς . Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων  καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικούς παραγωγούς τους οποίους αξιολογούμε και ελέγχουμε σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Όραμα μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα σε άριστες τιμές και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου χαίρεσαι να ψωνίζεις.

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!